We Are Public voor bedrijven

We Are Public biedt het meest complete cultuurlidmaatschap voor bedrijven in Nederland. Als lid van We Are Public krijgen jouw medewerkers en relaties onbeperkt toegang tot de beste voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals.

Iedere dag bij 500 podia, filmhuizen en musea in heel Nederland.

Meer cultuur, minder stress

Cultuur verbindt, ontspant en geeft nieuwe perspectieven. Met We Are Public geef je onbeperkt toegang tot een brede selectie aan cultuur, dus zit er voor elk teamlid wel iets passends bij. Na werk afschakelen met een goede film of een toffe dansvoorstelling zorgt voor ultieme ontspanning.

Teambuilding en inclusiviteit

Wil je graag een sterke verbinding creëren tussen je werknemers en nieuwe connecties laten ontstaan? Samen nieuwe ervaringen opdoen zorgt voor een ontspannen werksfeer en verbeterde prestaties. Draag dus bij aan teambuilding en geef je team een frisse energie met We Are Public.

Origineel cadeau voor (internationale) relaties

We Are Public voor bedrijven is een origineel cadeau voor relaties en partners, waar ze langdurig iets aan hebben. Bezoek samen met je relaties ons programma of geef het als eindejaarsgeschenk.

Ook is het een mooie manier om je internationale werknemers een shortcut te geven naar de cultuur in hun nieuwe stad. Zo geef je ze connectie met hun nieuwe omgeving en stimuleer je hun thuisgevoel.

Hoe werkt het?

  1. Geef het aantal lidmaatschappen en de gewenste duur aan ons door.
  2. Wij maken een op maat gemaakt voorstel.
  3. Bij akkoord sturen wij de We Are Public passen op.
  4. Werknemers kunnen vervolgens de pas activeren wanneer ze dat zelf willen.
  5. Vanaf dan gaat de geldigheidsduur in.
  6. Na verloop stopt het abonnement vanzelf.

Het is heel eenvoudig om We Are Public voor bedrijven aan te vragen. Er zijn maar een paar dingen die wij hoeven te weten, en dan stelt ons team een persoonlijk aanbod samen. Je krijgt een eigen contactpersoon waar je met al je vragen terecht kan.

We Are Public voor bedrijven is een jaar lang geldig, voor een tarief van €125 per abonnement. De minimale afname is 10 abonnementen. Mochten er andere wensen zijn, kunnen we hier samen naar kijken.

We Are Public voor bedrijven kan belastingvrij worden geschonken. In Nederland hebben organisaties de mogelijkheid om hun werknemers belastingvrije voordelen te geven, zoals dit cultuur lidmaatschap. Deze regeling heet de WKR (WerkKostenRegeling). Voor meer informatie neem contact op met een belastingadviseur.

Geïnteresseerd?

Meer over We Are Public

Onze missie

We Are Public is in 2014 opgericht om cultuurbezoek te stimuleren en om jonge vooruitstrevende makers meer publiek te geven.

Met We Are Public ga je vaker naar programma's waar je niet zo snel heen zou gaan. Je ziet vaker mooie inspirerende dingen en omdat jij er bent zijn de podia, filmhuizen en musea beter gevuld. En voor ieder bezoek keren wij geld uit aan de betreffende partner. En als je een keertje niet gaat, komt je geld toch gewoon terecht bij alle programma’s uit onze selectie. Mooi toch?

Kortom, het We Are Public lidmaatschap zorgt voor inspiratie, meer publiek en een sterkere culturele wereld.