Feminisme en empowerment

Cathelijne Blok is een culturele duizendpoot: kunsthistoricus, schrijfster, curator, oprichter van TheTittyMag en zelfverklaarde DISCO feminist. Vanuit een passie om meer vrouwelijke makers een podium te bieden, selecteert ze haar highlights uit het We Are Public-programma. Vind hier Het vrouwenlichaam in literatuur, de dromerige klanken van Joya Mooi, een erotische neo-noir thriller en nog veel meer.

Over Cathelijne Blok

Cathelijne Blok ging tijdens het schrijven van haar Masterscriptie Kunstgeschiedenis op zoek naar een eigen invulling van het begrip feminisme. Deze zoektocht is uitgemond in het online & offline feministische kunstplatform TheTittyMag. Hier creëert ze samen met het Tittymag team op een creatieve manier een veilige dialoog rondom inclusiviteit, empowerment en feminisme om mensen te inspireren en te verbinden.

Verder geeft ze kunstlezingen, biedt ze creatieve consultancy voor vooraanstaande merken en musea, schrijft ze columns, maakt ze podcasts en schuift ze aan bij TV. Na haar eerste boek ZESTIEN met Tatjana Almuli, is ze momenteel bezig met haar tweede boek, Maar is het kunst?, bij Uitgeverij Podium.

Eindeloos toegang tot al deze programma's?

Met een We Are Public-lidmaatschap krijg je toegang tot alle programma's op ons platform. Probeer het nu een maand gratis.