Lynn Schutter

De We Are Public Awards is een statement voor herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers; grensverleggende makers die de wereld op scherp kunnen zetten met film, dans, muziek, theater, kunst en alles wat daartussen zit. We Are Public omarmt ze en geeft ze een podium. Letterlijk en figuurlijk.

Lees meer over de We Are Public Awards.

Nominatie: Meest Belovende Repertoire Maker Award

Genomineerd door: Sue-Ann Bel

''Lynn Schutter is een jonge maker die binnen het gebied van repertoire op zoek gaat naar de verbinding naar deze tijd. Hierin is ze speels, brutaal en een maker met humor!''

Over Lynn Schutter

Lynn Schutter (1994) studeerde af als regisseur aan de Toneelacademie Maastricht. “Ze is een beeldende maker, die dicht op de huid gaat zitten en schroomt niet om zowel haar eigen blinde vlekken, als die van de toeschouwer, te ontleden. Een terugkerend thema is het menselijk gedrag. Haar voorstellingen tonen personages die in gevecht zijn met zichzelf, met de ander en met de wereld om hen heen.” Schutter is vaste regisseuse bij Theater Mooi Weer, werkt voor Likeminds in samenwerking met Giovanni Brand en verder als freelance regisseur voor verschillende theaters.

Instagram
| Website

Beeld: Paul Rondags, Bart Rademakers, Maarten Laupman

Ontdek mijn werk

We Are Public Awards

21 September | Melkweg, Amsterdam
Regulier | €18*
We Are Public-leden | Gratis
*Excl. servicekosten + Melkweg lidmaatschap

Performing Live

Ontdek de andere genomineerden