We Are Curators

Over Daniël Kieft

Daniël Kieft (1981) is hoofd programma én curator theater & dans bij We Are Public. Hij studeerde Theaterwetenschap in Amsterdam en Kunsten, Cultuur & Media in Groningen. Daarna volgde een stage bij theatergezelschap The Wooster Group in New York en werkte hij bij het Holland Festival, Festival Hongerige Wolf en Internationaal Theater Amsterdam. Voor We Are Public struint hij festivals, musea en podia af – van klein en obscuur tot groot en gevestigd en alles ertussenin – altijd op zoek naar verrassende, mooie en schurende kunst.

Over Inez de Coo

Sinds haar eerste bioscoopbezoek verslindt Inez de Coo (1982) alle films die ze tegenkomt. Ze studeerde aan kunstacademies in Den Haag en Londen, en leerde als videokunstenaar het reilen en zeilen van de hedendaagse kunst. Tijdens de opleiding Film and Photographic Studies verdiepte ze haar kennis van film met een onderzoek naar filmische architectuur. In haar vrije tijd werpt ze zich graag op politieke discussies en het uitpluizen van wereldproblematiek. Voor We Are Public selecteert ze de meest uitdagende programma’s op het gebied van film, beeldende kunst en maatschappij.

Over Roos Wonders

Roos (1994) heeft een onstilbare drang om publiek in contact te brengen met verhalen die hun wereldbeeld een opfrisbeurt geeft. Als antropoloog is ze daarom aan de slag gegaan bij musea eerst, om vervolgens de theaterwereld te ontdekken.

De levenslust die je kunt voelen tijdens een live programma is magisch. Nederland barst van het talent en de drang van makers om te spelen, dansen en te vertellen. Roos is dan ook dankbaar dat ze als curator Theater en Dans makers, publiek en podia bij elkaar weet te brengen.

Over Leslie Roosblad

Leslie Roosblad is een gepassioneerde muziekliefhebber en -professional met scherpe oren. In 2014 is zij begonnen als DJ in de Amsterdamse elektronische clubscene, inmiddels heeft zij haar activiteiten uitgebreid onder andere als oprichter van 1.06 Music Library en radiomaker. Door haar achtergrond heeft Leslie een hele brede muzieksmaak en ontdekt ze graag nieuwe artiesten en stijlen.

Over Yang Yang Cai

Yang Yang Cai (1998) is pianiste. Ze maakt mensen graag blij met haar muziek, iets wat ze vanaf jongs af aan heeft gedaan. Momenteel volgt ze haar masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast neemt ze cd's op, selecteert ze een ultieme selectie klassieke muziek voor We Are Public en danst en schildert ze in haar vrije tijd.