Frascati

Frascati is een toonaangevend theater en productiehuis in het hart van Amsterdam waar theater maken, vertonen en verbinden onlosmakelijk met elkaar zijn verweven. Frascati is een ontmoetingsplek voor liefhebbers, makers, denkers en vernieuwers en beschikt over vier zalen in de Nes waar jaarlijks meer dan 500 (inter)nationale voorstellingen te zien zijn.

Het productiehuis geeft alle ruimte aan jonge, getalenteerde makers in hun ontwikkeling tot zelfstandige podiumkunstenaars. Frascati-makers zijn niet onder één noemer te vangen; ze werken multidisciplinair, vaak internationaal, zoeken cross-overs, zijn volstrekt eigenzinnig en bevragen de wereld. Jaarlijks realiseert Frascati als grootste productiehuis van Nederland circa dertig (co)producties.

Praktische Informatie

Frascati

Bezoekadres


Nes 63
1012 KD Amsterdam

Openingstijden kassa

De balie opent uiterlijk om 19:00 uur en altijd 1 uur voor aanvang van de voorstelling. De kassa sluit na aanvang van de laatste voorstelling.

Nes 63, 1012 KD Amsterdam
020 - 626 68 66
kassa@frascatitheater.nl
Telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13:00 - 17:00 uur en dinsdag tot en met zaterdag vanaf 19:00 uur tot aanvang voorstelling).

Toegankelijkheid

Bezoek je Frascati met gebruik van een rolstoel, of heb je specifieke wensen om onze voorstellingen zo goed mogelijk (audiovisueel) te beleven? Neem van tevoren contact op met onze kassa. Dit kan telefonisch via 020 - 626 68 66 of door te mailen naar kassa@frascatitheater.nl.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om plaatsen te reserveren die aan specifieke wensen voldoen. Meld je na je telefoontje en bij binnenkomst altijd nog even bij de kassa, zodat zij je verder kunnen informeren naar of begeleiden bij je verzoek.

Assistentie

Ook wie tijdens het bezoek aan Frascati assistentie wenst, kan hiervoor vooraf contact met hen opnemen, of hier bij binnenkomst naar informeren bij de kassa.

Bereik en vervoer

Klik hier voor meer informatie over het bereik van de Frascati theaters.