Theater, Muziek

Theatraal concert over liefde en overgave

Donderdag 16 mei om 20:00

A night with Queen Angelito

‘Ntianu Stuger, Orkater
Bijlmer Parktheater, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

'Ntianu Stuger verleidt het publiek, laat het een tijdje bungelen en vraagt dan iedereen, inclusief zichzelf, de maskers of te gooien. Een sterke performance, virtuoos geschreven en gespeeld.

Daniël Kieft Curator Theater en Dans

Over dit programma

Op deze avond neemt 'Ntianu Stuger je mee naar de liefdes die ze verloor, de liefde die ze niet kon verliezen omdat ze ‘m nooit had (yes you, daddy), maar bovenal naar de grootste liefde die ze vond: de pure, schaamteloze, ongenuanceerde liefde voor zichzelf. Want als de liefde die je voor jezelf voelt sterk genoeg is, overstijgt dat uiteindelijk toch ook de behoefte aan liefde van anderen?

Deze eclectische one woman show stelt de vraag waarom overgave in de liefde vaak voelt als zwakte in plaats van een daad van hoop of moed. Misschien zelfs van verzet.

A night with QUEEN ANGELITO wordt geschreven, gespeeld en gezongen door ‘Ntianu Stuger (Volkskranttalent van het jaar 2023). Inspiratie voor deze voorstelling begint en eindigt bij jazzlegende Eartha Kitt; haar muziek, haar imago van onaantastbaarheid, maar ook haar ogenschijnlijk onstilbare honger naar erkenning en overgave. 
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.