Opinie

Verbreed je horizon met deze talkshow over polyamorie

Donderdag 21 sep. om 20:30

Amsterdam Talks Sex: Polyamorie

Louie & Manon, Eline Bruinenberg
Plein Theater, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Polyamorie: voor velen een taboe, voor anderen een levenswijze. In Amsterdam Talks Sex: Polyamorie ga je in gesprek met polyamoreuze mensen over hun relaties, hun ervaringen en hun visie op liefde.

Wat is polyamorie precies? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe gaan polyamoristen om met jaloezie en andere uitdagingen? Waarom is polyamorie anders dan het hebben van een open relatie?

De gasten zijn Louie (die/hij) en Manon (zij/haar), die samen de mogelijkheden van een polyamoreuze relatie onderzoeken en hierover de podcast PolyMoly! maken. In Amsterdam Talks Sex zullen zij met ons hun ervaringen delen. En we praten met relatiecoach Eline Bruinenberg. Zij specialiseert zich in deze vorm van non-monogamie.

Amsterdam Talks Sex
Plein Theater en The Sexy Love Collective presenteren vanaf september 2023 nieuwe edities van de talkshow serie Amsterdam Talks Sex! Bekend van de online afleveringen in coronatijd en nu terug als zaalprogramma! Goede gesprekken over seksualiteit in intieme setting, live en van dichtbij mee te maken in Plein Theater.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.