Muziek, Theater O.

Een beschaafde kringverjaardag verandert in een dampende arena

Vrijdag 26 mei 2023 om 19:00

10 Year Anniversary + Club O.

Lionstorm, Club Gewalt, Duimalot, Meirhaeghe, Sigurdsson, Klinck, Le Roi Soleil, Divine
Theater Rotterdam, Rotterdam

Je kunt niet meer reserveren

Het te gekke Rotterdamse collectief Club Gewalt is jarig en nodigt artiesten uit om tot in de laatste uurtjes alles van je af te schudden. Zo dans je zaterdag met Lionstorm, twee activisten die je met punk en hiphop alle hoeken van de zalen doorschudt. Een buitenkansje!

Roos Wonders Curator Theater en Dans

Over dit programma

O. is een internationaal festival voor opera, muziek en theater op diverse locaties in Rotterdam. Dit te gekke Festival for Opera. Music. Theatre. gooit de deuren open voor We Are Public, om samen met Club Gewalt drie dagen lang drie keer in de wereld van feest, activisme, confrontatie en queer te duiken.

Zowel 25, 26  & 27 mei kun je naar de Le Roi Soleil en Concert! en 10 Year Anniversary. Elke dag eindigt in een unieke Club O. met de stoelen opzij geschoven.

Achter Le Roi Soleil zit de Rotterdamse artiest Matthijs Rijsdijk. Bij O. start hij zijn tour. Met zijn shows transformeert hij zalen en het publiek tot een speciaal universum, waarin je Lady Gaga, Stromae en MIKA zou kunnen tegenkomen.

10 Year Anniversary is de jubileumvoorstelling van eveneens Rotterdams collectief Club Gewalt. Je verwacht het al, deze verjaardag is alles behalve het verwachte en stoomt je letterlijk klaar voor het nachtprogramma in de zaal:

25 mei 22:30 Club O.
Woordkunstenaar Duimalot deelt live rauwe, eerlijke hiphop. Het Rotterdamese collectief No Biggie kleurt de lineup met een mix van HipHop en Rnb.

26 mei 22:30 Club O.
Benjamin Abel Meirhaeghe, Valgeir Sigurdsson & Elisabeth Klinck draaien de avond door met unieke combinaties in electronische, klassieke muziek, stiltes, energie en melancholie.

27 mei 22:30 Club O.
Het feministische tweetal dat zich Lionstorm noemt neemt de zaal over met rap, queer hiphop, ingetogen phrases en shokerende choreografie. Divine, aka Stephanie de Wit, vocal mc en dj, laat je dansen op deephouse, techno en genres die daartegenaan schuren.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.