Muziek

Ontdek nieuw talent als eerste

Dinsdag 6 jun. om 20:00

Conservatorium van Amsterdam in de Oosterkerk

Sofia Navarro, Ángel Martín del Burgo
Oosterkerk, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Violiste Sofía Navarro, geboren in een familie van architecten, begon haar muzikale pad op driejarige leeftijd. In 2010 debuteerde ze als soliste met het orkest Young Moscow Artists. In datzelfde jaar werden haar solo-opnames uitgezonden door de Nationale Spaanse Televisie (RTVE) in het programma "Jonge Solisten". Momenteel, met een Excellence Fellowship van de Mutua Madrileña Foundation, studeert Sofía aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, in de prestigieuze klas van Alexei Moshkov.

Pianist Ángel Martín del Burgo wijdt zich aan muziek, compositie en literatuur.
Momenteel studeert hij in Antwerpen (België), in de prestigieuze klas van Sergei Edelmann, erfgenaam van de pianistische nalatenschap van F. Blumenfeld en H. Neuhaus. Enkele andere van zijn belangrijkste invloeden waren artiesten als Joaquín Soriano, Cesar Viana, Mariana Gurkova, Bruno Vlahek, Elena Aguado, Sebastián Mariné, Bruno Aprea en Olga Vilkomirskaia.

Hij wijdt zich ook aan de uitvoering van kamermuziek, heeft een duo met violiste Sofía Navarro en integreert het Trio 1900, naast concerten met A. Yaroshinsky, P. P. Cámara, Carlos Marín of de legendarische pianiste Maria Joao Pires.

Werken van de Falla en Sibelius.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.