Muziek

Jonge visionairs zwevend tussen jazz, hiphop en neo-soul.

Zaterdag 2 mrt. om 20:30

DATSKAT WEEKEND

Reuben James, .multibeat
Bimhuis, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Laat je betoveren door het DATSKAT WEEKEND met opkomende ster Reuben James en het dynamische hiphoptrio .multibeat, waar jazz, hiphop en neo-soul samenkomen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Leslie Roosblad Curator Muziek

Over dit programma

Voor DATSKAT WEEKEND haalt Bimhuis de stoelen uit de zaal en transformeren ze naar een nachtclub met de beste jazz, hiphop en neo-soul. Vanavond met UK-soul van zanger Reuben James en een live-set van producerscollectief .multibeat.

Reuben James is een van de opkomende stemmen uit de UK die je meegemaakt moet hebben. Grote namen als Stormzy, Sam Smith en Disclosure staan in de rij om met hem samen te werken. Ook buiten de popmuziek weten ze hem te vinden, zoals jazzlegende Herbie Hancock en klassiek pianowonder Lang Lang. 

.multibeat is een hiphoptrio en producerscollectief uit Utrecht. Ze mixen allerlei genres en houden daarin de beat altijd centraal, geïnspireerd door artiesten als Robert Glasper en de hedendaagse UK Jazz. Ook maakten ze tracks met onder anderen GINGE, Glimlip, Jelisa, Yasper en Soul Food Horns.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.