Muziek, Theater, Performance

Optreden in Cinetol, een voorstelling bij CC Amstel en een performance bij Tempel, allemaal op één avond!

Vrijdag 23 jun. 2023 om 20:00

De Avondroute - Rood

Able Noise V1, Fitness | House of Circus, Danny Dubb
Cinetol, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

RODE ROUTE 

20:30 Start in Tempel met Able Noise V1 | Experimenteel baritongitaar- en drumduo. Voor elke route hebben ze iets anders in voorbereid. Dus elke show is uniek! Het duo Able Noise (Alex en George) komt uit Den Haag en Athene. Door het gebruik van stem, tapes en alternatieve manieren om hun instrumenten te bespelen, creëren ze een minimale visuele en muzikale performance. In live concerten wordt hun muziek vooral gevormd door de lichamelijkheid van hun spel, de akoestische en esthetische eigenschappen van de ruimte en de dynamiek tussen henzelf en het publiek.

21:15 CC Amstel met Fitness | House of Circus | Rechtstreeks uit de jaren 80 werken deze fitness babes zich in het zweet, met jou erbij! Deze interactieve work-out is een échte work-out; theatraal, komisch en actief tegelijk. Het maakt niet uit of je een fitnesspro bent, een mooiweersporter of een newbie in de gym. Ze slepen je er doorheen.
Fitness is een show van House of Circus om met de mensen in contact te komen. Een voorstelling over body positivity en zelfliefde. Het brengt mensen samen, en het energieniveau naar ongekende hoogten.

22:00 Cinetol met Danny Dubb | Danny Owusu Williams, ook wel bekend als Danny Dubb, behoort tot de nieuwe lichting aan Nederlandstalige r&b artiesten die een vleugje nostalgie in een nieuw jasje brengen. Geïnspireerd door grootheden zoals Aaliyah, Donell Jones, Sade en Jay Z zorgt Danny voor zijn eigen unieke volwassen muziekstijl.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.