Theater

Griezelende monoloog vol duistere geheimen

Afgelast · Donderdag 30 mrt. 2023 om 20:15

De Gastheer

Harm Duco Schut, Sijtze van der Meer, Bouke Hennipman
Branoul, Den Haag

Alle gemaakte reserveringen komen te vervallen

Over dit programma

Griezelen bij een gothic horrorverhaal in de traditie van Dracula en Frankenstein, waarin een bloedstollende tekst en soundtrack worden gecombineerd tot een unieke audio-ervaring op het toneel. Kippenvel gegarandeerd!

Boris Lemaire was nog niet zo lang geleden een succesvolle schrijver, maar werd van de ene op de andere dag van zijn voetstuk getrokken. Sindsdien leeft hij een gekweld bestaan in de schaduw van zijn verleden. Tot hij wordt uitgenodigd om langs te komen op het kasteel van een zekere Graaf Doolenwaerd – naar eigen zeggen Lemaire’s grootste fan. De oude man ligt op sterven en heeft nog één laatste wens: een ontmoeting met zijn idool.

De Gastheer is een nieuwe theatertekst geschreven en geregisseerd door Harm Duco Schut, gespeeld door Sijtze van der Meer en met een soundtrack van Bouke Hennipman. Eerder werkten Harm en Bouke samen aan audiothrillers Staatsgeheim (2020) en De Omega (2022), die beide bovenaan de podcast-hitlijsten belandden. Voor zijn muziek in De Omega won Bouke in 2023 de Buma Music Award.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.