Theater

Zoektocht naar schoonheid in het lelijke

Zondag 10 mrt. om 15:00

Diarree is mijn lievelingskleur

Theater Artemis, Studio Julian Hetzel
De Nieuwe Vorst, Tilburg

Je kunt niet meer reserveren

Maker Julian Hetzel volgen we op de voet en met hem presenteerden we bijvoorbeeld ook een speciale editie op locatie van zijn 'The Automated Sniper'. Ben heel benieuwd naar deze nieuwe voorstelling, gemaakt bij Theater Artemis, een van de spannendste gezelschappen voor jonger publiek.

Daniël Kieft Curator Theater en Dans

Over dit programma

Deze voorstelling zoekt naar schoonheid in het lelijke. Want wat de een als smakeloos beschouwt, vindt de ander juist prachtig. Samen met het publiek onderzoeken we wat er nou eigenlijk wordt bedoeld met het woord ‘succes’. Wie bepaalt wat cool of mooi is en waarom? Wie beslist of iets Kunst is, of direct de prullenbak in kan? Kan je er misschien ook anders naar kijken? Trekken we ons niet veel te veel aan van het oordeel van anderen?

Diarree is mijn lievelingskleur combineert op speelse wijze explosief theater met poppenspel, beeldhouwkunst, actionpainting en muziek. Het is de eerste voorstelling van Studio Julian Hetzel voor een jong publiek, als onderdeel van hun lopende artistieke onderzoek naar de paradox van maken door kapot te maken. 

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.