Theater

Combo van spoken word artiesten

Woensdag 4 okt. om 20:00

Double Bill: Het is niet nieuw / Ondervonden

Geoffrey van de Ven, Daniëlle Zawadi
Theater Bellevue, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

In deze double bill staan spoken word artiesten Geoffrey van der Ven en Daniëlle Zawadi centraal. Van de Ven belicht de queer geschiedenis van Afrika en Zawadi onderzoekt welke rituelen nodig zijn om haar verhaal te vertellen.

Het is niet nieuw
Op dit moment is Van de Ven op tour met zijn solovoorstelling Het is niet nieuw, waarin hij de queer geschiedenis van Afrika belicht. Eerder won hij de Poet of the Year Award bij Queer & Feminist Poetry Awards, was zijn voordracht te horen bij het Eurovisie Song Festival, en trad hij op bij grote bekende podia en events, zoals het Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam Pride en Museum Nacht.

Ondervonden

In Ondervonden, de nieuwe ritmische voorstelling van Zawadi, onderzoekt ze op indringende wijze welke rituelen er nodig zijn om haar eigen verhalen te vertellen. Dit informele vervolg op haar debuutvoorstelling Alstublieft, Zawadi verkent vragen over wederzijdse toestemming, aan de hand van een natuurkunde experiment, waar deeltjes (wij dus) zichzelf telkens tegenkomen. Hoe ontmoet je jezelf, hoe zeg je hallo, en op welke wijze is het gepast om gedag te zeggen?
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.