Muziek

Tangopunk! dansbaar, origineel en creatief

Maandag 29 mei 2023 om 19:00

El Cachivache

Zandfoort aan de Eem, Amersfoort

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Vanavond ben je te gast bij een echte Argentijnse Milonga, een avond waarop liefhebbers van de Argentijnse Tango elkaar ontmoeten om naar live muziek te luisteren of om te dansen. De avond bestaat uit 2 live-sets (om 20:00 en 22:00 uur) en wordt verder begeleid door een internationale DJ. Met de WeArePublic pas ben je de hele avond van harte welkom. Na het scannen van je pas kun je in- en uitlopen wanneer je wilt. Tussen de twee live-sets door is er ook nog live muziek in de Teatro Cuatro, voor de deur. Deze zijn niet inbegrepen in de gratis toegang, maar voor 5 euro per optreden kun je nog genieten van bijzondere luister optredens.
Locatie: Zandfoort aan de Eem, melden bij Zaal Bloemendaal.

El Cachivache brengt tangomuziek met een fijne dosis humor. Ze mixen, creatief en origineel traditionele tangomuziek met hun post-punk look. Ze bekoren en verbluffen het publiek, in hun thuisstad Buenos Aires, met bijna 100 optredens per jaar.

Dutch International Tangoweek
Meer dan 20 concerten en milonga’s van ruim 10 professionele orkesten. Dat is de Dutch International Tangoweek. Sinds 2019 al het grootste tangomuziek festival van Europa. Voor een breed publiek dat is samengesteld uit luisteraars, bewonderaars en dansers. Ontdek de Argentijnse Tango zoals die ooit door muzikanten is bedoeld. Boordevol passie, liefde en live gespeeld.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.