Muziek

Muziektalenten improviseren samen

Zondag 11 jun. 2023 om 20:30

Electric Umbrella

Konrad Bogen, Dorota Matejová, Filippos Glinavos
WORM, Rotterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Filippos Glinavos is een Griekse gitarist, elektronische componist en muziekpedagoog die in Nederland woont en werkt. Momenteel maakt hij muziek met het abstracte hiphopduo Million Ear, het elektro-akoestische vrij-improvisatieduo Bzaka en de Owlgod, maar ook in verschillende samenwerkingen en als soloartiest, waarbij hij zijn stilistische invloeden combineert met live-elektronica, vrije improvisatie en avant-garde.  

Dorota Matejová is een muzikant, performer, beweger en dichter, oorspronkelijk uit Slowakije, momenteel gevestigd in Rotterdam. Ze is gespecialiseerd in flauto traverso (de barokfluit), en gebruikt haar instrument in fysiek/bewegingstheater, improvisatie en in hedendaagse muziekcontexten. Ze is initiator en maker van verschillende interdisciplinaire voorstellingen waarin ze muziek, beweging en haar gedichten combineert. Momenteel werkt ze aan de publicatie van haar allereerste dichtbundel in samenwerking met beeldend kunstenaar Silver J. Bosch.  

Konrad Bogen is een jonge pianist uit Zuid-Duitsland. Hij is actief als songwriter en muzikant en schrijft voor artiesten in de Duitse en internationale scene. Hij gaat vaak met de trein en vraagt ​​zich graag af: als elke stad een geluid zou zijn, hoe zou de reis dan klinken? Als actieve programmeur verbindt hij muzikale songstructuren met grafieken die in computers zijn opgeslagen, droomachtige associatiepatronen.

Tisa N. Herlec speelt, schrijft, organiseert, communiceert en creëert verbeeldingen (met geluid, stem, in tekst en beeld). In haar vocale uitvoeringen haalt ze een lied uit het onbewuste, gebruikt ze uitgebreide technieken en onderzoekt ze de capaciteiten van de stem, versterkt ze en speelt ze fantasierijk met structuren, verhalen, poëzie en aanwezigheid.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.