Muziek Openlucht

Een veelzijdigheid aan muzikaliteit met elementen van jazz, klassieke muziek en wereldmuziek

Vrijdag 28 jun. om 20:15

Eric Vloeimans & Mark Tuinstra

Kinderdijk, Dordrecht

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Meestertrompettist Eric Vloeimans zoekt graag bijzondere muzikale collegae op. Voor zijn concert op Kinderdijk nodigt hij gitarist Mark Tuinstra uit en gaan ze samen op een muzikale reis. Op Werelderfgoed Kinderdijk geniet je van hun samenspel met op de achtergrond de molens en het geluid van vogels, water en wind.

Eric Vloeimans is een Nederlandse trompettist en componist en een graag geziene gast op internationale podia en festivals. Hij staat bekend om zijn veelzijdige muzikaliteit en unieke stijl, die elementen van jazz, klassieke muziek en wereldmuziek combineert. Eric heeft zowel nationaal als internationaal succes behaald en wordt beschouwd als een van de meest prominente Nederlandse jazzmuzikanten. Mark staat bekend om zijn veelzijdigheid en vaardigheid op de gitaar, waarbij hij verschillende muziekstijlen beheerst, waaronder jazz, pop en fusion. Van vrije improvisatie tot Afrikaanse en Indiase muziek. Samen toveren Eric en Mark klanken die genre-overtijgend zijn. 

Let op, dit is een buitenconcert; neem voor de zekerheid een poncho mee. Vanaf de parkeerplaats loop je in circa 20 minuten naar museummolen Blokweer.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.