Beeldende Kunst, Muziek FIBER Festival

Tentoonstelling van experimentele makers

Woensdag 10 mei 17:00 tot 14 mei 2023 om 17:00

Fragments Exhibition

Myles Merckel, Josèfa Ntjam, Christine Hvidt, Ralf Baecker, Félix Luque Sanchez & Vincent Evrard , Jan Christian Schulz, Tianzhuo Chen, Sébastien Robert, Erik Peters
DOOR OPEN SPACE, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Multi-zintuigelijke expositie voor een nieuwe blik op de wereld

Astrid Vromans Curator Beeldende kunst

Over dit programma

Negen werken worden gepresenteerd in het verlengde van het festivalthema Fragments en bieden elk nieuwe perspectieven op ons (on)vermogen om onze hedendaagse leefomgevingen aan te voelen en te begrijpen. De tentoonstelling nodigt je uit om een nieuw begrip van onze omgeving en identiteiten opnieuw samen te stellen - met behulp van verschillende vormen van luisteren, muziek, geluid, sonische speculatie en magische wereldvorming als inspirerende en kritische media.

Wat zijn de effecten van de tools die we gebruiken om onze wereld vorm te geven? Kunnen we ooit een volledig begrip van onze wereld bereiken, of zijn het slechts fragmenten die we ooit echt zullen ervaren?

FIBER Festival
Een Amsterdamse ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse audiovisuele kunst, gewaagde gesprekken en experimentele elektronische muziek. FIBER nodigt je uit om een multi-sensorisch programma te verkennen dat de relaties tussen mens, technologie en een radicaal veranderende wereld opnieuw verbeeldt.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.