Performance

Performatieve installatie die speelt met perceptie van tijd en vergankelijkheid

Vrijdag 12 apr. om 19:30

FUNERAL ECSTASY – The Paradise

Hipsick
Felix Meritis, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

 FUNERAL ECSTASY - The Paradise – is een performatieve installatie van de Rotterdamse interdisciplinaire crew HipSick. Begeef je in een indrukwekkende audiovisuele installatie, en wordt meegenomen in een mix van sound, lichtkunst en choreografie. Een unieke ervaring, die uitnodigt tot diepe reflectie en speelt met onze perceptie van tijd en vergankelijkheid; is het een viering, een geleide meditatie, of een rave voor het einde? 

The Paradise is het eerste deel van FUNERAL ECSTASY, een reeks die de gangbare ideeën over eindigheid ter discussie stelt. Want uiteindelijk komt aan alle dingen een einde, maar tegelijkertijd begint er ook steeds iets nieuws. Kunnen we werkelijk accepteren dat alles vergankelijk is? En is er een alternatieve benadering mogelijk voor het omgaan met het onvermijdelijke?

The Paradise maakt je bewust van het moment en benadrukt daarmee de waarde van elke seconde. In een installatie met performers wordt je geleid door eb en vloed, bewegend tussen duisternis en licht, intensiteit en rust. 

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.