Muziek North Sea Round Town

Positieve manifestatie van confrontatie

Vrijdag 23 jun. 2023 om 20:30

Invisible Columns o.l.v. Sanem Kalfa

Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Sanem Kalfa’s Invisible Columns is een positieve manifestatie die het thema van confrontaties verkent. Confrontaties openen deuren naar ons diepste zelf, maken het onzichtbare tastbaar en helpen ons om nieuwe hoofdstukken in het leven in te luiden.

Kalfa heeft drie internationale artiesten uitgenodigd voor deze bijzondere performance: trompettist Ambrose Akinmusire, pianist en organist Kit Downes, live electronic artist Jan Bang. De vier musici zie je tijdens Invisible Columns voor de eerste keer samen.

De bijzondere performance nodigt je uit op een reis in Kalfa’s wereld van emoties waar muziek, dans en beeldende kunst een verhaal vormen. De voorstelling is een gelaagd stuk dat met haar onverwachte wendingen zowel muzikant als toeschouwer uitdaagt om in hun diepere zelf te duiken.

North Sea Round Town   
North Sea Round Town is een stadsbreed festival dat zich blijft ontwikkelen als avontuurlijke speeltuin voor opkomende (jazz) muzikanten. Ontdek de beste jazz, soul, R&B, funk, impro, electronic, hip-hop en pop in Rotterdam.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.