Muziek

Jong & Bevlogen: Violiste Iris van Nuland en altvioliste Francisca Galante spelen een schitterend dubbelconcert met muziek van Handel, Halvorsen en Mozart

Zondag 26 mrt. 2023 om 11:00

Iris van Nuland & Francisca Galante

Sint Aegtenkapel (Flint), Amersfoort

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Als musicus moet je vlieguren maken. Niet alleen thuis op je zolderkamer om alle techniek onder de knie te krijgen, maar ook op een podium. Hoe voelt het om op een podium te staan, wat voor soort concentratie heb je nodig, hoe is de interactie met live publiek, hoe wil je je presenteren? Dit zijn allemaal aspecten die je niet alleen thuis kunt oefenen. Daar heb je een podium en publiek voor nodig. Vanuit de behoefte om jong talent en jonge professionals een podium te bieden is de concertserie Jong & Bevlogen ontstaan. 

Dit zondagochtend concert in het prachtige Sint Aegtenkapel is tot stand gekomen in samenwerking met gast-programmeur violiste Lonneke van Straalen van Pynarello. Met vandaag op de planken: violiste Iris van Nuland en altvioliste Francisca Galante. De twee studenten van het Conservatorium van Amsterdam komen met hun dubbelconcert naar Amersfoort.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.