Theater, Performance, Muziek

Tegendraads en kleurrijk festival, spelend met artistieke vormen van expressie

Zaterdag 15 apr. om 18:00

Jardin Rouge

SnowApple, Robin Nimanong, Lux Nautilus, Electric Circus, Suwanne's Clit Club, Jan Modaal, Genevieve Murphy, Hache Collective, Elsebeth Banke, Tomáš Žižka
De Roode Bioscoop, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Verwacht het onverwachte, ontdek spannende locaties en beleef experimenteel theater, muziek. Collectief Snowapple is een meester in nieuwe werelden creëren, waartoe ik je graag wil uitnodigen!

Roos Wonders Curator Theater en Dans

Over dit programma

Snowapple's Jardin Rouge is een festival dat zich richt op vergeten kunstvormen. Een uitnodiging over de grenzen heen, aan bekende en onbekende artiesten, lokaal en internationaal, die zich willen inzetten voor een nieuwe kunst en een nieuwe bewegende, luisterende samenleving. Tijdens het festival betreedt het publiek een wereld van circus, vervorming en absurditeit, een wereld waar kunstenaars, performers en dromers de scepter zwaaien, plagen, draaien en ons dagelijks leven in vraag stellen.

Jardin Rouge verbindt mensen en plaatsen: het biedt een huiskamer voor kunstenaars, makers, visionairs, sterrenkijkers, onzinnige denkers, hoeders van rechtvaardigheid en gelijkheid. Wie gelooft in de kunst van het mogelijke en in de kracht van het delen, kan hier zijn hart ophalen. Met dit festival willen ze bijdragen aan een internationale gemeenschap - nieuwe samenwerkingen smeden en getalenteerde kunstenaars helpen om hun stem te laten horen.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.