Muziek

Must see voor tangoliefhebbers

Zondag 28 mei 2023 om 20:00

L’Armenonville

Zandfoort aan de Eem, Amersfoort

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Deze avond ben je uitgenodigd voor een echte Argentijnse Milonga, een avond waarop liefhebbers van de Argentijnse Tango elkaar ontmoeten om naar live muziek te luisteren of om te dansen. De avond bestaat uit 2 live-sets (20:00 en 22:00) en wordt verder begeleid door een DJ. Met de WeArePublic-pas ben je de hele avond van harte welkom. Na het scannen van je pas kun je in- en uitlopen wanneer je wilt.

Tussen de twee live-sets door is er ook nog live muziek in de Teatro Cuatro, voor de deur. Deze zijn niet inbegrepen in de gratis toegang, maar voor 5,- per optreden kun je nog genieten van bijzondere optredens.

Locatie: Zandfoort aan de Eem, bij Zaal Bloemendaal.

L’Armenonville
was de naam van het cabaret waar de beroemde Tangozanger Carlos Gardel, zijn debuut maakte op een oudejaarsavond in 1913. Negen jaar lang was dit cabaret in Buenos Aires een van de beroemdste plaatsen voor tangoliefhebbers en omdat de naam van dit cabaret afkomstig is van een jachthuis in het Bois de Boulogne vlakbij Parijs, was het logisch dat een Franse band deze naam aannam om echo’s te creëren tussen deze stad en de Argentijnse hoofdstad.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.