Theater, Muziek Met inleiding

Menselijkheid in al haar facetten zorgt voor een intense herkenbaarheid

Afgelast · Zondag 12 mei om 15:00

LEVEN

George en Eran Producties, Club Classique
Theater het Speelhuis, Helmond

Alle gemaakte reserveringen komen te vervallen

Over dit programma

Met 45 Minuten voor aanvang wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kun je kosteloos een plekje reserveren door te mailen naar kassaspeelhuis@helmond.nl.

Je bent jong en haalt alles uit het leven. Heen en weer stuiterend van de ene grote gebeurtenis naar de andere. Alles dat je meemaakt is groots, groter dan het leven zelf. Totdat het leven besluit een andere wending te nemen.

Acteurs Adam Kissequel en George Elias Tobal zijn in het echte leven al sinds hun schooltijd bevriend. Zo’n hechte vriendschap, waarbij je elkaar nooit uit het oog verliest. In LEVEN staan George en Adam als zichzelf op het toneel en worden we meegezogen in het verhaal over hoe zij bevriend raakten met Roos. We leren drie bruisende jongelingen kennen die alles uit het leven halen, geen minuut wordt verspild. We voelen de kracht van vriendschap en liefde op alle mooie momenten in het leven. Die kracht is nog veel belangrijk als het niet zo goed gaat. 
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.