Dans

Beleef dans van de nieuwste generatie makers

Vrijdag 26 apr. om 20:15

Moving Futures Festival

Justin de Jager, Jefta Tanate
Theater Rotterdam, Rotterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Moving Futures is hét festival waar je dans van de nieuwste generatie makers in al zijn verschijningsvormen beleeft. Het festival biedt je jaarlijks vernieuwende dans in zeven Nederlandse steden. Laat je verrassen door de betrokken, brutale en barrière-doorbrekende dansmakers en performers van nu. 

Programma

Justin de Jager - Brothers

In het duet Brothers van Justin de Jager en Sem Deliveyne staat broederschap centraal. Geïnspireerd op hun onderlinge vriendschap en ervaring als ‘jongere broertjes van’ nemen Justin en Sem je mee op een reis van support, competitie, intimiteit en samenwerking. Ze gebruiken het van breakdance afkomstige bewegingsconcept threading; ze klemmen ledematen vast en maken openingen waar ze samen letterlijk en figuurlijk doorheen gaan.

Jefta Tanate - Domeless

Hoe vind je je (t)huis als de grond onder je voeten verdwijnt? In Domeless duiken twee dansers in een zoektocht naar een nieuw thuis. Ze bouwen muren, breken delen af en proberen uiteindelijk weer een veilige haven te creëren. Domeless daagt je uit om na te denken over de essentie van een thuis en de verbinding met jezelf en de wereld om je heen.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.