Muziek

Kracht, vitaliteit, urgentie en gevoeligheid

Zaterdag 27 mei 2023 om 19:30

Orquesta Tipica deLeones

Zandfoort aan de Eem, Amersfoort

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Vanavond ben je te gast bij een echte Argentijnse Milonga, een avond waarop liefhebbers van de Argentijnse Tango elkaar ontmoeten om naar live muziek te luisteren of om te dansen. De avond bestaat uit 2 live-sets (om 20:00 en 22:00 uur) en wordt verder begeleid door een internationale DJ. Met de WeArePublic pas ben je de hele avond van harte welkom. Na het scannen van je pas kun je in- en uitlopen wanneer je wilt. Tussen de twee live-sets door is er ook nog live muziek in de Teatro Cuatro, voor de deur. Deze zijn niet inbegrepen in de gratis toegang, maar voor 5 euro per optreden kun je nog genieten van bijzondere luister optredens.

Locatie: Zandfoort aan de Eem, melden bij Zaal Bloemendaal.
Deuren open om 19:00.

Met tien muzikanten (piano, contrabas, drie violen, altviool, cello, drie bandoneons) nemen zij u mee terug naar enkele decennia, naar een zwart-wit Buenos Aires, waar de tango, geboren op de stoep en in de buitenwijken, de wereld heeft veroverd.
Naar het voorbeeld van de grote tango-orkesten uit de jaren veertig en vijftig voert het ensemble Tango's uit van de belangrijkste componisten uit de Gouden Eeuw.
Dankzij zijn eigen identiteit, en door rigoureus te steunen op het muzikale erfgoed van het Argentijnse dialect, zal het orkest het publiek doen schudden met de klanken van zijn marcattos. Het DeLeones Tango Orquesta combineert populaire, precieze en hedendaagse energie en zal zowel muziek- als dansliefhebbers aanspreken.

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.