Performance

Immersieve theatrale ervaring over liefde en seksualiteit

Woensdag 17 mei 16:30 tot 20 mei 2023 om 17:30

Queertopia

Luit Bakker, Bart van de Woestijne
MU, Eindhoven

Je kunt niet meer reserveren

Een nieuw project van twee makers die we al langere tijd volgen en je dus vaker voorbij ziet komen in ons programma. Stap in de conversiemachine en kom er queer en herboren uit!

Daniël Kieft Curator Theater en Dans

Over dit programma

In Queertopia smelten de kwaliteiten van Luit Bakker en Bart van de Woestijne samen tot een geheel. Bakker poogt in haar werk op een humoristische maar confronterende manier rolpatronen te doorbreken. Van de Woestijne smeedt in zijn werkplaats levensvragen om tot denkervaringen. Met dit project breken de makers het gesprek over emancipatie open. Jouw persoonlijke ervaring is hierbij van een waardevolle ingang tot gesprek over diversiteit, inclusie en wat queerness voor de wereld kan betekenen.

In deze immersieve theatrale ervaring word je meegenomen in een uitvergroting van het publieke debat rondom liefde en seksualiteit: de LGBTQ+ lobby viert hoogtijdagen en hun propaganda is tot in de haarvaten van de maatschappij doorgedrongen. De beweging introduceert een nieuwe conversie methode. Jij hebt nu de mogelijkheid jezelf opnieuw te ontdekken en betreedt als deelnemer één van de conversie machines.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.