Film

Verontrustende onmoeting van witte vrouwen

Zondag 25 jun. 2023 om 17:00

Soft & Quiet

Beth de Araújo
LAB111, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Beth de Araújo's debuut is een zenuwslopende, hyperrealistische thriller waar alles steeds verder uit de hand loopt. Een inktzwarte spiegel voor onze maatschappij.

Inez de Coo Curator Film en Beeldende kunst

Over dit programma

Lees niets over deze film. Bekijk geen trailer en werp geen blik op een samenvatting of enige vorm van recensies. Je moet van tevoren niets weten. Stap aan boord, geblinddoekt, neem plaats, en maak je klaar voor een spannende rit in de ultieme Amerikaanse nachtmerrie, langzaam en zachtjes ondergedompeld door een delicate maar opwindende ononderbroken enkele opname.

Met zijn wereldpremière op SXSW in maart 2022 heeft Soft & Quiet zijn publiek verrast, een complete schok bezorgd. Met een uitstekende cast, aangevoerd door de betoverende Stefanie Estes, duikt het debuut van Beth de Araújo in haar Braziliaans-Chinees-Amerikaanse ervaring. Haar handcamera brengt rauwheid en wreedheid naar een niveau dat zelden zo intens op het grote scherm is vertoond. Je zult niet kunnen knipperen, ademen of bewegen. Soft & Quiet trekt je diep in de kern van pure terror, in de tragedie van de huidige staat van de VS.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.