Theater Met nagesprek

Fasten your seatbelt, there’s no estimated time of arrival

Woensdag 22 nov. om 20:00

TRANSIT

DeRonde/Deroo
Theater Kikker, Utrecht

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Het gevoel van een eeuwige transitzone op een luchthaven waar geen vliegtuig ooit aankomt of vertrekt. Vastzitten in een tussenfase. Terwijl je wacht op hulp, met je koffer in de hand, begint je lichaam te trillen alsof er een aardbeving binnenin je zit. Er is geen hulp onderweg. Je staat er helemaal alleen voor. Advies? Geniet er maar van, want er is nog een lange weg te gaan.

Deze absurde, dromerige en humoristische voorstelling schetst een filmische blik over het gevoel van nooit ergens aankomen. In realiteit zijn we vaker onderweg dan dat we ergens arriveren. We zijn altijd op zoek. We streven naar geluk. We snakken naar liefde. We pogen. We hopen. We dromen. We wensen. We verlangen. Je bent gewaarschuwd voor de turbulentie.

TRANSIT is een vervolg op After The Echo, dat in 2021 de Best of Fringe Award won.

Met nagesprek
In de reeks Kikker Stelt Voor stelt het theater jonge makers aan je voor. Om de maker beter te leren kennen en te begrijpen, wordt het programma aangevuld met een informeel nagesprek. Kom te weten wat de maker drijft, inspireert en hoe de voorstelling tot stand is gekomen.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.