Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht is een van de grootste theaters van Nederland. Als je zin hebt om naar het theater te gaan kan je er vrijwel dagelijks terecht. SSBU biedt een programma voor jong en oud, waarin alle genres aan bod komen: cabaret, toneel, (internationale) dans, muziektheater en nog veel meer, zoals een maandelijkse pubquiz en stand-up comedydiners. Daarnaast organiseert Stadsschouwburg Utrecht eigen projecten, in nauwe samenwerking met hun (Utrechtse) partners. Om kansen te bieden aan jonge makers, nieuwe publieksgroepen te bereiken of samen te werken aan talentontwikkeling.

Stadsschouwburg Utrecht heeft twee theaterzalen, de Grote Zaal en de Blauwe Zaal, een café (Mevr. Dudok) en een theaterrestaurant Zindering. Jaarlijks verwelkomt SSBU meer dan 200.000 bezoekers. Spelers, partners en publiek.

Praktische Informatie

Stadsschouwburg Utrecht

Bezoekadres
Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24. 3512 EJ, Utrecht
Lees hier alles over de bereikbaarheid van SSBU


Openingstijden kassa

Maandag t/m zondag van 10.00 uur tot aanvang voorstelling
Vanaf een uur voor aanvang alleen verkoop voor de betreffende voorstelling
Geen voorstelling? Dan sluit de kassa om 18.00 uur

Telefonisch

Kassa: 030-2302023 | ma t/m zo van 10.00 t/m 19.00 uur

Receptie: 030-2324125 | ma t/m zo van 9.00 tot een uur na afloop van de (avond)voorstelling.

Toegankelijkheid

SSBU vindt het belangrijk om de schouwburg toegankelijk te maken voor iedereen, zodat ook bezoekers met verschillende achtergronden en behoeften kunnen genieten van de voorstellingen. Voor bezoekers met een beperking hebben ze een aantal voorzieningen en speciale regelingen.
klik hier voor meer informatie

Heb je specifieke wensen? Neem dan contact op via 030-2324125 of kassa@ssbu.nl