Arm met een dure smaak
15 februari tot 30 maart. Verschillende locaties in Nederland

Het Nationale Theater

Het Nationale Theater in Den Haag is het grootste reizende theatergezelschap van Nederland en maakt voorstellingen voor het hele land. Met hun eigen jeugdtheatergezelschap HNTjong naakt Het Nationale Theater als enige landelijke theaterorganisatie voorstellingen voor alle leeftijden. Het Nationale Theater bezoek je in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3.

Daarnaast biedt het Nationale Theater in hun eigen theaters podium aan gezelschappen uit het hele land. Van cabaret tot toneel, van dans tot theatercolleges. Via theater geven ze een routekaart voor de buitenwereld.

FOCUS VOORSTELLING

Arm met een dure smaak

HNTjong, Gavin-Viano

15 februari tot 30 maart
Verschillende locaties in Nederland

Drie jonge mensen dromen van een leven zonder geldzorgen maar moeten ondertussen dealen met de ruwe realiteit. Ondertussen laten de socials zien dat living in luxury echt haalbaar is. Illusie of reality?

Check de trailer

Synopsis

Brienne, Nourdin en Shanna zijn nu eindelijk de trendsetters. De smaakmakers. Dat denken ze. Dat hopen ze. Ze doen zich rijk voor, maar the struggle is real. Je hoopt dat niemand door heeft wat er allemaal aan de hand is. Dat je thuis je lunchbox niet gevuld krijgt. Dat je geen vaste veilige woonplek hebt, dat je je constant anders voor moet doen.

Ze zitten bij elkaar in de klas, elk met een geheim. Langzaam ontdekken ze meer van elkaar en dromen van een andere wereld, een wereld waarin ze rijk zijn. Maar steeds worden ze ruw de realiteit in getrokken want je mist nog je Air Max, je thuis en je plek.

Over de regisseur

Regisseur Gavin-Viano studeerde in 2020 af aan de Toneelacademie Maastricht als regisseur en maakt uitgesproken visuele voorstellingen over gemeenschappen en onderwerpen die in de samenleving niet goed gehoord worden. Op dit moment rond hij na drie voorstellingen het ontwikkelingstraject bij Frascatie producties af.

Gavin-Viano won een We Are Public award in 2023

Doordat ik in armoede ben opgegroeid, werd ik gestimuleerd door mijn familie om boeken en verhalen te schrijven, een gezin waar Gospelmuziek heel belangrijk was. Nu regisseer ik voorstellingen waarin zowel tekst, fysiek theater als muziek als een saamhorige explosie een verhaal vertellen.

Gavin-Viano Regisseur van Arm met een dure smaak

Praktische Informatie

Het Nationale Theater

Postadres & kantoren
Schouwburgstraat 10
2511 VA Den Haag
088 3565356
receptie@hnt.nl

Kaartverkoop en informatie

Kassa
Schouwburgstraat 8, 2511 VA Den Haag
Geopend: di t/m vr 14:00 - 18:00 uur

Telefonisch of per mail
088 356 5 356 (lokaal tarief)
service@hnt.nl
Bereikbaar: ma t/m za 14:00 - 18:00 uu