De beste voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals op één plek. Word lid en ga onbeperkt.

We Are Public is de nieuwe manier van cultuur ontdekken en bezoeken.

Op ons platform vind je iedere dag de beste cultuurselectie van Nederland. zo'n 500 programma's per maand, scherp geselecteerd door onze curators.

En als je lid wordt kun je overal naartoe, voor een vast bedrag per maand.

We Are Public vandaag en morgen

Onze tips

De curators van We Are Public

Onze curators selecteren programma die ze écht geweldig vinden. Zo wordt het nog makkelijker om je te laten verrassen door onze keuzes. Highlights, festivals verborgen parels en speciale collecties. Onze curators vertellen je wat je echt niet mag missen.

Het We Are Public-lidmaatschap

Je kan ook lid worden van We Are Public. Vanaf €15 per maand. Dan krijg je een We Are Public-pas waarmee je toegang krijgt tot alle programma’s op ons platform.

En omdat jij er bent is de zaal voller. En de helft van je geld gaat direct naar alle programma’s uit onze selectie, dus als je een keertje niet gaat, komt je geld toch gewoon goed terecht.

Probeer het nu twee weken gratis

Wil je We Are Public proberen?

Onze missie

Bij We Are Public vinden we dat kunst een veel groter podium verdient. Midden in de samenleving. Met meer publiek en veel maatschappelijke impact. Want de stem van de kunstenaar is essentieel.

En wij geloven in een community die dit ondersteunt. In een groep mensen die waarde hecht aan creativiteit en open staat voor nieuwe perspectieven.

Word ook supporter van creativiteit! Samen met meer dan 10.000 andere leden, 500+ culturele instellingen en honderden makers. Zo leggen we samen de basis voor positieve verandering in een wereld die dat nodig heeft.

Ook naar festivals met We Are Public

Net bevestigd

Bezoek grote musea

Verborgen parels

Word nu lid

Word nu lid en krijg toegang tot alle programma's op ons platform. Een ultieme selectie voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals. Iedere dag bij 400 podia, filmhuizen en musea in Nederland.