Algemene voorwaarden actie 2 maanden voor €1

  • Je betaalt € 1 voor de eerste twee maanden. Daarna betaal je € 18 per maand.
  • Je lidmaatschap sluit je af voor minimaal 3 maanden. Daarna is het maandelijks opzegbaar.
  • Betaling vindt plaats via automatische incasso. We doen de incasso aan het begin van iedere maand.
  • Zeg je niet op binnen die eerste 3 maanden, dan incasseren we voor je vierde maand alleen nog maar het restbedrag voor het aantal dagen vanaf je aanmelding tot aan het eind van de maand waarin je je hebt aangemeld. Dit bedrag incasseren we aan het eind van de eerste 3 maanden.

Bijvoorbeeld: Je wordt op 14 oktober lid van We Are Public. Voor de eerste twee maanden (14 oktober t/m 14 december) betaal je € 1. Dit bedrag wordt omstreeks 1 november afgeschreven. Voor de derde maand (van 14 december t/m 14 januari) betaal je € 18. Dit bedrag wordt omstreeks de eerste dag van januari afgeschreven. Blijf je lid? Dan wordt er omstreeks 20 januari nog een bedrag afgeschreven voor de resterende dagen van januari (van 14 januari t/m 31 januari). Omstreeks 1 februari wordt het lidmaatschap van februari bij je afgeschreven.

Opzegging

  • De minimumperiode van een We Are Public lidmaatschap is drie betaalde kalendermaanden.
  • Je lidmaatschap wordt elke maand automatisch verlengd tot opzegging.
  • Na de eerste drie betaalde maanden kun je je lidmaatschap opzeggen. Klik hier om je abonnement te wijzigen of op te zeggen.
  • Als je je lidmaatschap op of voor de 15e van de maand opzegt, blijft je lid tot het eind van de desbetreffende maand. Als je opzegt na de 15e van de maand, ben je de volgende maand nog wel lid en schrijven we ook het bedrag voor lidmaatschap af van je rekening.
  • Voor de leden die zich hebben aangemeld voor de 2 maanden voor € 1 actie geldt over het algemeen: Leden die zich tussen 4 en 31 oktober hebben aangemeld en hebben opgezegd vóór 15 januari, stopt het lidmaatschap per 1 februari 2023. Leden die zich tussen 1 en 14 november hebben aangemeld, en hebben opgezegd vóór 15 februari, stopt het lidmaatschap per 1 maart 2023.

Privacystatement

We Are Public neemt het beschermen van je privacy serieus. We gebruiken persoonlijke informatie van gebruikers en abonnees alleen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en we behandelen deze vertrouwelijk. Voor meer informatie, lees ons Privacystatement.

Heb je vragen? Mail dan naar info@wearepublic.nl.

– Oktober 2022 –