Word jij ambassadeur van We Are Public?

Ga een jaar lang gratis eindeloos naar cultuur en deel wat je vindt.

Als We Are Public-ambassadeur, krijg je van ons een jaar lang een gratis We Are Public-pas. Hiermee kun je alle programma's bezoeken die op ons platform staan.

Het enige dat we van je vragen is om af en toe je enthousiasme over een voorstelling, concert, film of expo te delen.

Waarom ambassadeur worden?

Bij We Are Public vinden we dat kunst een veel groter podium verdient. Midden in de samenleving. Met meer publiek en veel maatschappelijke impact. Want de stem van de kunstenaar is essentieel.

We zoeken mensen die dat ook vinden en ons willen helpen om de boodschap te verspreiden. The good cause! Zeker nu... in het barre politieke klimaat.

Onze missie

We Are Public is in 2014 opgericht door Leon Caren en Bas Morsch om cultuurbezoek te stimuleren en om jonge vooruitstrevende makers meer publiek te geven.

Wij geloven namelijk dat creativiteit essentieel is voor positieve verandering in de maatschappij. Daarom geven wij cultuur iedere dag meer publiek en meer aandacht. Zo ondersteunen we de kunsten. Zo ondersteunen we creativiteit.

Word Ambassadeur

Maak een statement voor de kunsten!
Vul het formulier in, dan maken we een We Are Public-pas voor je aan. Het kost je niks en je zit nergens aan vast. Als je wilt deel je je enthousiasme. Zo niet dan niet.

Wat is dat dan, We Are Public?

De kern van We Are Public is een lidmaatschap waarmee onze leden vanaf €15 per maand onbeperkt toegang krijgen tot een vlijmscherpe selectie voorstellingen, concerten, films en exposities door heel Nederland.

Zo brengen we iedere dag meer publiek op de been. En omdat onze leden er zijn is de zaal voller en is er meer geld en meer aandacht voor de makers en voorstellingen die wij te gek vinden.

Dit zijn de highlights van onze selectie

Je kan ons ook mailen

Lijkt het je interessant maar heb je nog vragen?
Mail dan even met Lotte (lotte@wearepublic.nl). Zij kan je alles vertellen