We Are Public Benefits

Met een We Are Public-lidmaatschap krijg je naast eindeloos kunst en cultuur ook nog vele extra's. Zo werken we samen met grensverleggende kunstenaars, bijzondere organisaties en mooie merken die speciaal voor onze leden kortingen of bijzondere deals aanbieden.
Log in om de codes te bekijken!

20% korting op alles van de FOAM Magazine webshop

Het is geen geheim dat FOAM dé plek is voor fotografie in al haar gedaanten: van documentaire tot mode, van eigentijds tot historisch. Het fotografiemuseum in hartje Amsterdam brengt twee keer per jaar het internationale Foam Magazine uit. Opkomende en wereldberoemde beeldmakers creëren samen hoogwaarde content en design, meerdere malen bekroond met awards. De korting is geldig op alle Foam Magazine producten, ook de (digitale) subscriptions en bundels.

€5 korting op alle events van creatieve kunst hub Toqueur

Toqueur is een creatieve kunstruimte die de wereld van kunst toegankelijk maakt en mensen inspireert en grenzen laat verleggen. Geniet midden in het mooie Westerpark van het werk van veelbelovende kunstenaars, terwijl je jezelf onderdompelt in een van de bijzondere events. Van jazz concert tot wijnproeverij, van expositie tot techno yoga - ervaar het zelf nu met korting voor onze leden!

Onze missie

Bij We Are Public vinden we dat kunst een veel groter podium verdient. Midden in de samenleving. Met meer publiek en veel maatschappelijke impact. Want de stem van de kunstenaar is essentieel. Om nieuw licht te schijnen op de grote persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken waar we dagelijks mee geconfronteerd worden.

Het goede nieuws is, dat die stem altijd en overal aanwezig is. In de theaters, musea, concertzalen, filmhuizen en podia verspreid over heel Nederland. We kunnen er naartoe om te kijken en te luisteren. En dat zouden we veel vaker moeten doen. Daarom hebben wij tien jaar geleden We Are Public opgericht. Een nieuwe manier van kunst en cultuur ontdekken en ondersteunen.

Zo ondersteunen we de kunsten. Zo ondersteunen we creativiteit.
Samen met jou.
Doe je mee?

Voorgaande acties

20% korting op het 1605 Magazine

Het jaarlijkse magazine van 1605 Collective neemt je mee op een visuele verkenningstocht langs kunst, architectuur, fotografie en design. Verhalen en reflectie staan daarbij centraal. In het magazine vind je interviews, samengestelde bewerkingen en creatieve stukken. Ook: inzichten en portfolio's van gerenommeerde creatievelingen van onder anderen Axel Vervoordt, Paul Cupido en Renato Nicolodi.

  • Deze actie is verlopen

1 maand gratis Young Collectors Circle lidmaatschap

We presenteren je goede voornemen van 2024 op een dienblaadje, want met het lidmaatschap van Young Collectors Circle geniet jij volop van kunst! Je krijgt als lid een kijkje achter de schermen van de kunstwereld, waarbij je - online en offline- kunstenaars, professionals en doorgewinterde verzamelaars ontmoet. Van een inspirerende rondleiding langs galeries of op een kunstbeurs tot een bezoek aan een indrukwekkende privécollectie, probeer het nu een maand gratis met We Are Public!

  • Deze actie is verlopen

Early bird korting op boekenclub bij The School of Life

Wil jij ook meer lezen in 2024? In de boekenclub van The School of Life nemen
zes Nederlandse schrijvers je mee in hun favoriete boek uit de wereldliteratuur dat je omverblaast, verrast of inspireert. De line-up stelt niet teleur, want Ilja Leonard Pfeijffer, Özcan Akyol, Anya Niewierra, Rob van Essen, Bregje Hofstede en Babs Gons nemen je mee in hun verhaal, verdeeld over 6 avonden. En lucky you, want jij krijgt korting via We Are Public!

  • Deze actie is verlopen


2 maanden gratis arthouse films met MUBI

Duik in de spannendste en origineelste nieuwe films, die met zorg zijn geselecteerd door de curatoren van MUBI. Ontdek ambitieuze films van visionaire filmmakers, van iconische regisseurs tot opkomende auteurs. Een mooie selectie arthouse films die niet alleen op het doek thuis horen, maar op schermen in alle vormen en maten. Een streamingdienst? Een curator? Een uitgever? Een distributeur? Een filmliefhebber? MUBI is het allemaal.

  • Deze actie is verlopen

50% korting Das Mag eBookabonnement

Das Mag Uitgevers is opgericht met het idee om minder boeken uit te geven, met meer aandacht, en dat merk je! Inmiddels zijn ze de trotse uitgever van o.a. Lize Spit, Thomas Rueb, Tobi Lakmaker en Saskia de Coster. Het eBookabonnement van Das Mag geeft toegang tot alle boeken van de uitgever, dat zijn er zo’n 20 per jaar. Als je nu gebruik maakt van deze aanbieding, ontvang je toegang tot alle e-books van 2023!

  • Deze actie is verlopen

20 % korting op tuftworkshop bij Shaggies Amsterdam

We weten dat je het wilt... Een heerlijk zacht kleed, met je eigen ontwerp, dat pronkt aan je muur. Goed nieuws, want bij Shaggies Amsterdam boek je een tufting workshop waar je in één sessie je eigen creatie schiet! Het team van Shaggies staat voor je paraat voor een ultieme ontspannen ervaring, laat je betoveren door de magie van textiel. En dat nu met korting, speciaal voor We Are Public leden.

  • Deze actie is verlopen

25% korting op Exquisite Corpse door Jaap Scheeren en Luke Stephenson

Jaap Scheeren en Luke Stephenson hebben nieuw leven geblazen in het surrealistische spel 'Exquisite Corpse'. De spelregels zijn simpel; iedereen maakt een tekst of tekening die de rest niet kan zien en uiteindelijk ontstaat er een gezamenlijke creatie. De versie van Jaap & Luuk tilt het oude spel naar een nieuw niveau, door hun eigen ledenmaten te gebruiken. Dit beeld, samen met de obscure titels zorgen voor fantastische karakters. Het ideale spel voor de feestdagen als je het ons vraagt!

  • Deze actie is verlopen

30% korting op MANOU Collections

MANOU is opgericht in 2021 door fashion designer Manou van den Berg. We houden van haar werk dat is geïnspireerd op de veelzijdigheid van de Nederlandse cultuur. In haar collecties zoekt ze de grenzen op tussen verschillende stijlen en vormen die het alledaagse leven romantiseren. MANOU heeft een grote voorliefde voor vintage en gebruikt dit in bijna al haar ontwerpen. Scoor je outfit voor de feestdagen, want als We Are Public-lid krijg je korting op een item naar keuze

  • Deze actie is verlopen

20% korting op het E-book 'Voor ieder wat waars', Rob Wijnberg

In het boek 'Voor ieder wat waars' laat filosoof en journalist Rob Wijnberg zien hoe waarheid steeds meer privébezit word en we langzaam maar zeker allemaal onze eigen feiten krijgen. Wijnberg laat zien hoe waarheid ons verdeelt – en ons weer kan samenbrengen. Voor ieder wat waars is een krachtig medicijn tegen het hardnekkige cynisme en de gevoelde machteloosheid van deze tijd.

  • Deze actie is verlopen

50% korting op 'Plastic Ocean', Thirza Schaap

'Plastic Ocean' is een fotoboek gemaakt door de fotograaf Thirza Schaap. Met het boek wil ze mensen anders naar plastic laten kijken om ze bewust te maken van de wereldwijde plastic vervuiling. Zo zoekt ze de stranden af op zoek naar alle plastic dat daar als een constante stroom aanspoelt. Daarvan maakt ze prachtige stillevens, die een krachtige tegenstelling vormen met de tragedie van het plastic afval.

  • Deze actie is verlopen

De actie en kortingcodes van We Are Public Benefits zijn strikt alleen voor We Are Public-leden. De aard, duur en vervaldatum van de acties en specifieke gebruiksvoorwaarden vind je naast de actie. Iedere actie is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.

Lid worden van We Are Public?

Word nu lid en krijg toegang tot alle programma's op ons platform. Een ultieme selectie voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals. Iedere dag bij 400 podia, filmhuizen en musea in Nederland.