We Are Public Benefits

Met een We Are Public-lidmaatschap krijg je naast eindeloos kunst en cultuur ook nog vele extra's. Zo werken we samen met grensverleggende kunstenaars, bijzondere organisaties en mooie merken die speciaal voor onze leden kortingen of bijzondere deals aanbieden.
Log in om de codes te bekijken!

+ 1 gratis Extra Extra Magazine

Extra Extra staat voor erotiek in het stadse leven. Het platform deelt verhalen die worden opgevangen in de metro, kantoorfeestjes, hotel kamers of het park. Culturele makers komen aan het woord en delen hun verhalen in tekst en beeld. Verlies jezelf volledig in de spannende verhalen, want je krijgt nu een extra magazine bij je bestelling. Perfect om cadeau te geven aan je crush.

  • Bestel Issue 21 en krijg een gratis voorgaand magazine
  • Geldig van 1 december t/m 8 januari

25 % korting op Exquisite Corpse door Jaap Scheeren en Luke Stephenson

Jaap Scheeren en Luke Stephenson hebben nieuw leven geblazen in het surrealistische spel 'Exquisite Corpse'. De spelregels zijn simpel; iedereen maakt een tekst of tekening die de rest niet kan zien en uiteindelijk ontstaat er een gezamenlijke creatie. De versie van Jaap & Luuk tilt het oude spel naar een nieuw niveau, door hun eigen ledenmaten te gebruiken. Dit beeld, samen met de obscure titels zorgen voor fantastische karakters. Het ideale spel voor de feestdagen als je het ons vraagt!

  • Ontvang 25% korting en een exclusieve print voor We Are Public-leden
  • Geldig van 1 december t/m 8 januari

30 % korting op MANOU Collections

MANOU is opgericht in 2021 door fashion designer Manou van den Berg. We houden van haar werk dat is geïnspireerd op de veelzijdigheid van de Nederlandse cultuur. In haar collecties zoekt ze de grenzen op tussen verschillende stijlen en vormen die het alledaagse leven romantiseren. MANOU heeft een grote voorliefde voor vintage en gebruikt dit in bijna al haar ontwerpen. Scoor je outfit voor de feestdagen, want als We Are Public-lid krijg je korting op een item naar keuze.

  • 30% korting op de hele collectie
  • Geldig van 1 december t/m 8 januari

2 maanden gratis arthouse films met MUBI

Duik in de spannendste en origineelste nieuwe films, die met zorg zijn geselecteerd door de curatoren van MUBI. Ontdek ambitieuze films van visionaire filmmakers, van iconische regisseurs tot opkomende auteurs. Een mooie selectie arthouse films die niet alleen op het doek thuis horen, maar op schermen in alle vormen en maten. Een streamingdienst? Een curator? Een uitgever? Een distributeur? Een filmliefhebber? MUBI is het allemaal.

50% korting Das Mag eBookabonnement

Das Mag Uitgevers is opgericht met het idee om minder boeken uit te geven, met meer aandacht, en dat merk je! Inmiddels zijn ze de trotse uitgever van o.a. Lize Spit, Thomas Rueb, Tobi Lakmaker en Saskia de Coster. Het eBookabonnement van Das Mag geeft toegang tot alle boeken van de uitgever, dat zijn er zo’n 20 per jaar. Als je nu gebruik maakt van deze aanbieding, ontvang je toegang tot alle e-books van 2023!

Onze missie

Bij We Are Public vinden we dat kunst een veel groter podium verdient. Midden in de samenleving. Met meer publiek en veel maatschappelijke impact. Want de stem van de kunstenaar is essentieel. Om nieuw licht te schijnen op de grote persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken waar we dagelijks mee geconfronteerd worden.

Het goede nieuws is, dat die stem altijd en overal aanwezig is. In de theaters, musea, concertzalen, filmhuizen en podia verspreid over heel Nederland. We kunnen er naartoe om te kijken en te luisteren. En dat zouden we veel vaker moeten doen. Daarom hebben wij tien jaar geleden We Are Public opgericht. Een nieuwe manier van kunst en cultuur ontdekken en ondersteunen.

Zo ondersteunen we de kunsten. Zo ondersteunen we creativiteit.
Samen met jou.
Doe je mee?

Voorgaande acties

20% korting op het E-book 'Voor ieder wat waars', Rob Wijnberg

In het boek 'Voor ieder wat waars' laat filosoof en journalist Rob Wijnberg zien hoe waarheid steeds meer privébezit word en we langzaam maar zeker allemaal onze eigen feiten krijgen. Wijnberg laat zien hoe waarheid ons verdeelt – en ons weer kan samenbrengen. Voor ieder wat waars is een krachtig medicijn tegen het hardnekkige cynisme en de gevoelde machteloosheid van deze tijd.

  • Deze actie is verlopen

50% korting op 'Plastic Ocean', Thirza Schaap

'Plastic Ocean' is een fotoboek gemaakt door de fotograaf Thirza Schaap. Met het boek wil ze mensen anders naar plastic laten kijken om ze bewust te maken van de wereldwijde plastic vervuiling. Zo zoekt ze de stranden af op zoek naar alle plastic dat daar als een constante stroom aanspoelt. Daarvan maakt ze prachtige stillevens, die een krachtige tegenstelling vormen met de tragedie van het plastic afval.

  • Deze actie is verlopen

De actie en kortingcodes van We Are Public Benefits zijn strikt alleen voor We Are Public-leden. De aard, duur en vervaldatum van de acties en specifieke gebruiksvoorwaarden vind je naast de actie. Iedere actie is gedurende een bepaalde periode geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.

Lid worden van We Are Public?

Word nu lid en krijg toegang tot alle programma's op ons platform. Een ultieme selectie voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals. Iedere dag bij 400 podia, filmhuizen en musea in Nederland.