Muziek

Black Beach benaderen elektronische muziek met punk en rock

Vrijdag 12 jul. om 20:45

Black Beach + Velocity Made Good + Carmen Jaci

Cinetol, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Black Beach
De driekoppige band Black Beach is ontstaan vanuit het verlangen om live alternatieve elektronische dansmuziek te maken. Door hun gezamenlijke achtergrond in punk en rock benaderen ze elektronische muziek anders dan de hedendaagse standaard. Hun muziek wordt beschreven als filmisch in stukken die je raken tot rauwe rave in de upbeat tracks. 

Carmen Jaci
Carmen Jaci is een Frans-Canadese experimentele muziekproducer die speelt met een duizelingwekkende, kinderlijke vrolijkheid in haar elektronische muziek. Haar debuutalbum, vrolijk getiteld Happy Child (2023), is een bloeiende tuin van chirpy video-game geluiden, diepe sound design, klingelende belletjes, en wind-instrumenten. Het gewicht van de basachtige ritmes en percussie van het album wordt gecompenseerd door de gewichtloze, ambient pads en melodieën.

Velocity Made Good
De muziek van Velocity Made Good is snijdend, direct en gevaarlijk. Gewapend met synths, gitaar en live drums variëren de shows van Velocity Made Good van een kalme windstilte tot een zware storm, waarbij ze verfijnde EBM/Elektronica combineren met een rauwe rock sound. Verwacht een kolkende dansvloer en een liveshow die de avond de nacht in duwt. Voor liefhebbers van Underworld, The Stone Roses en 808 State. 
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.