Muziek

Intiem gymzaalconcert met drie opkomende talenten

Vrijdag 12 jul. om 20:30

MidWest Radio Gymzaalconcert: Girl Trip band avond

Girl trip, Nevin, Isaure
MidWest, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Girl Trip

Girl Trip is een Sylvia Plath gedicht in melodie en probeert de klassieke tragedie van een saai menselijk leven samen te vatten in gitaren, bas, zang en drum. Mede door een unaniem aversie tegen het 9-5 leven is de Dreampop band ontstaan en blijven ze muziek maken tot ze een kasteel in Frankrijk kunnen betalen.

Nevin

Nevin is een singer-songwriter uit Amsterdam. In haar jeugd was het schrijven van liedjes een natuurlijke interesse, en al snel leerde ze piano spelen, melodieën componeren en teksten schrijven. In 2021 was haar EP “VIE” gereleased, en in 2023 haalde ze haar diploma aan de pop-afdeling van de Herman Brood Academie.

Isaure

De opkomende artiest uit de stad Parijs, zangeres en gitarist Isaure, baant haar eigen weg in de muziekindustrie, door hedendaagse folk naadloos te laten samensmelten met alternatieve pop. Isaure is pas afgestudeerd aan het Conservatorium van Gennevilliers en treedt regelmatig op op het podium, solo of met haar band, in Parijse zalen zoals Le Tamanoir, Le Pop up du Label, Les Serres de Pantin, maar ook in Marseille (Belle de Mai), en Brussel. Nu ze in Nederland woont, vervolgt ze haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam, afdeling Pop.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.