Muziek

Smaakvolle donkere esthetiek met een excentrieke horror aantrekkingskracht

Dinsdag 19 mrt. om 20:30

Blood Orchid + Talkless + Vivienne Cure

Cinetol, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Blood Orchid
Blood Orchid is een zanger, songwriter en producer uit Miami. Hij staat bekend om zijn eclectische stijl en thema’s als eenzaamheid, individualiteit en obsessie in zijn muziek en beeldende kunst. Zijn sound wordt beïnvloed door thrash, post punk, indie rock, pop en rave-muziek. Met verschillende nummers die meer dan 1 miljoen keer afgespeeld zijn toerde Blood Orchid door 30+ steden in Noord-Amerika. In maart 2024 gaat hij voor het eerst op Europese tournee.

Talkless
Talkless komt uit de culturele smeltkroes van Broward County, Florida. Hij zingt voornamelijk over liefdesverdriet, depressie, verslaving, meisjes en anti-autoriteit. Zijn muziek wordt ondersteund door smaakvolle, harde instrumentals die beïnvloed zijn door moderne indie-pop en heavy UK punk. Hij is een van de pioniers van Uncomfortable Records, een onlangs opgericht platenlabel in Zuid-Florida. In een recent interview met Flaunt Magazine deelde hij zijn creatieve mantra: ‘“If you know who you are and what you like, then nothing else really matters.”

Vivienne Cure 
Vivienne Cure is een Britse muzikant en beeldend kunstenaar. In haar werk combineert ze elementen van experimentele soundscape, doom metal en alternatieve gothic rock. Haar collectie van muzikale werken is een draaikolk aan wervelende fragmenten van diep persoonlijke herinneringen, gedreven door haar innerlijke oorlog als reactie op het onderliggende verdriet van de samenleving. Haar muziek heeft smaakvolle donkere esthetiek met een excentrieke horror aantrekkingskracht. Voor fans van Cassyette en WARGASM.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.