Muziek, Performance

De avond die je niet wilt missen!

Woensdag 22 mrt. om 19:30

Club Huis

Het Huis Utrecht, Utrecht

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Art, drinks & snacks. Elke Club Huis is met een nieuwe club makers. Deze editie staat in het teken van: soundperformance.

De line-up
Diane Mahín >
GUT
Je ontmoet drie binnenstebuiten gekeerde lichamen. De performance brengt de fragiele grens tussen leven en dood auditief naar voren en creëert een intense lichamelijke ervaring. Wat valt er te zeggen wanneer de darmgeluiden het hoogste woord hebben?

Paula Montecinos > UNBOUND
Deze sonisch-ruimtelijke ervaring neemt je mee als bij een concert of op reis. Het draait om gevoelens van ontheemding, weer in contact komen met wat belangrijk is en muzikaliteit die je levensenergie geeft.

Lisa Vereertbrugghen > Techno Meditations
Lisa nodigt je uit om te luisteren en te dansen. Ze mixt haar favoriete techno tracks (sommige hard, sommige zacht) met meditatie. Deze techno-meditaties zijn dans-meditaties voor mensen die, net als Lisa, moeite hebben met stilzitten. Op deze manier onderzoekt ze hoe deze twee praktijken elkaar kunnen beïnvloeden en ons lichaam kunnen helpen.

Ariane Trümper > WHAT WE WANT TO HEAR
Hoe wordt geluid waargenomen en hoe ervaren we digitale ruimtes? Ariane creëert een nieuw soort podium, dat vooral gericht is op het gehoor in plaats van het zicht. De performance maakt gebruik van binauraal geluid, wat betekent dat het geluid driedimensionaal wordt weergegeven.

Life of Ryan > DJ-set
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.