Muziek

Optreden in Cinetol, een voorstelling bij CC Amstel en een performance bij Tempel, allemaal op één avond!

Vrijdag 23 jun. 2023 om 20:00

De Avondroute - Blauw

Dayna Martinez Morales , Milou Mignon + Kike Zwagerman + Pau Sola, Able Noise V3
Cinetol, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

BLAUWE ROUTE 

20:30 Start in CC Amstel met Healing Trace | Dayna Martinez Morales | Gezamenlijk vertragen, luisteren, ruiken, proeven, zien, aanraken en tenslotte loslaten.
Dayna Martinez Morales is een danser, geboren in Bolivia, opgegroeid in Duitsland. In haar performance staan rituelen centraal. Dizzi Geetha is een queer artiest, hen is componist, multi-instrumentalist en DJ. Pablo Alanes is een multidisciplinaire artiest uit Bolivia, hij zorgt voor een plek om mensen te verbinden door oude technieken.

21:15 Cinetol met Milou Mignon + Kike Zwagerman + Pau Sola | Milou Mignon is zangeres en theatermaker. Haar liedjes klinken als eigentijdse muziekdoosjes à la Spinvis, Edith Piaf en de sprookjes van Hans Andersen. Voor het Ruwe Diamantfestival maakt ze onder begeleiding van live muziek poëzie, waarbij ze zich laat inspireren door de buurt.

22:00  Tempel met Able Noise V3 | Experimenteel baritongitaar- en drumduo. Voor elke route hebben ze iets anders in voorbereid. Dus elke show is uniek! Het duo Able Noise (Alex en George) komt uit Den Haag en Athene. Door het gebruik van stem, tapes en alternatieve manieren om hun instrumenten te bespelen, creëren ze een minimale visuele en muzikale performance. In live concerten wordt hun muziek vooral gevormd door de lichamelijkheid van hun spel, de akoestische en esthetische eigenschappen van de ruimte en de dynamiek tussen henzelf en het publiek.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.