Muziek, Theater, Performance

Optreden in Cinetol, een voorstelling bij CC Amstel en een performance bij Tempel, allemaal op één avond!

Vrijdag 23 jun. 2023 om 20:00

De Avondroute - Geel

Jane Bergkotte + Oliv Oliv, Able Noise V2, Dayna Martinez Morales
Cinetol, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

GELE ROUTE 

20:30 Start in Cinetol met Jane Bergkotte + Oliv Oliv | (Olivier Terpstra) en Jane Bergkotte werken samen aan een liveshow waarin het publiek onderdeel kan worden van het decor. Verwacht energieke dansbare muziek in een wereld vol projecties waar je als publiek doorheen kan bewegen. Jane’s beelden reageren op zichtbare en onzichtbare manieren op de muziek die Oliv Oliv maakt met zijn modulaire synthesizer.

21:15 Tempel met Able Noise V2| Experimenteel baritongitaar- en drumduo. Voor elke route hebben ze iets anders in voorbereid. Dus elke show is uniek! Het duo Able Noise (Alex en George) komt uit Den Haag en Athene. Door het gebruik van stem, tapes en alternatieve manieren om hun instrumenten te bespelen, creëren ze een minimale visuele en muzikale performance. In live concerten wordt hun muziek vooral gevormd door de lichamelijkheid van hun spel, de akoestische en esthetische eigenschappen van de ruimte en de dynamiek tussen henzelf en het publiek.

22:00 CC Amstel met Healing Trace | Dayna Martinez Morales | Gezamenlijk vertragen, luisteren, ruiken, proeven, zien, aanraken en tenslotte loslaten.
Dayna Martinez Morales is een danser, geboren in Bolivia, opgegroeid in Duitsland. In haar performance staan rituelen centraal. Dizzi Geetha is een queer artiest, hen is componist, multi-instrumentalist en DJ. Pablo Alanes is een multidisciplinaire artiest uit Bolivia, hij zorgt voor een plek om mensen te verbinden door oude technieken.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.