Performance, Muziek Queering Puppets Festival

Fluïde, veganistische drag cow presenteert liefde, vrijheid en klimaatrechtvaardigheid

Donderdag 30 mrt. 2023 om 20:30

Dear Human Animals

Soya The Cow
Plein Theater, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Soya is op missie: De wereld en het universum beter en mooier maken voor iedereen en alles, balancerend op alle grenzen van het bestaan, tussen kunst en activisme.

Roos Wonders Curator Theater en Dans

Over dit programma

Soya the Cow probeert het onmogelijke. Als fluïde, veganistische drag cow staat ze voor liefde, vrijheid en klimaatrechtvaardigheid voor alle levende wezens. Met sterke argumenten en ontroerende liedjes daagt ze het zelfbeeld van de mens als middelpunt van het universum, waaraan alle niet-menselijke wezens ondergeschikt zijn, uit. Diep geworteld in het fundamentele ongemak van een enkel individu, overstijgt Soya de menselijke beperkingen. Ze is popster en genezer, activist en clown, heden en toekomst.

Daniel Hellmanns nieuwe solovoorstelling wordt gedragen door de kracht en belachelijkheid van zijn koevormige verlangen om de wereld te veranderen. Dear Human Animals gebruikt de theaterruimte voor de ervaring en reflectie van transformerende actie.

Queering Puppets Festival
Het Queering Puppets Festival Amsterdam biedt een podium aan genre-overstijgende vormen van beeldend theater en poppenspel. Een versmelting van ambacht en technologie, waarbij traditionele categorieën worden opgeheven voor het oog van de toeschouwer.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.