Beeld: Petra Urban
Theater

Grimmige hilariteit in zwartkomisch drama

Vrijdag 31 mrt. 2023 om 20:30

Het Eenzame Westen

Zijlmakerij
Kantine Walhalla, Rotterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Twee broers in het rurale Ierland ruziën over de erfenis die hun overleden vader achterlaat. Het gerucht gaat dat een van hen hun vader heeft vermoord, en ze rouwen beide nauwelijks om de dode. Een zwartkomisch drama vol geweld, haat en nijd. Een dodelijke zoektocht naar een reden om in leven te blijven.

Het Eenzame Westen is een productie van de Arnhemse toneelgroep Zijlmakerij (voorheen De Vlieg). Zijlmakerij staat onder artistieke leiding van regisseur en actrice Linda Zijl. Direct na haar opleiding aan ArtEZ Toneelschool werden haar voorstellingen breed opgepikt en erkend. Zo werd haar voorstelling ZOETSTOF genomineerd voor de BNG Bank Theaterprijs.

TRIGGERWARNING: De voorstelling bevat rook, hard geluid en grof taalgebruik. Daarnaast komt er fysiek geweld, wapengeweld, alcoholisme, (de suggestie van) dierenmishandeling, vrouwenhaat, homofobie, fatshaming, en godslastering in voor.
Deze voorstelling behandelt o.a. het onderwerp zelfdoding. – Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.