Theater Rrreuring

Videogame vlak voor onafhankelijkheid van Suriname

Zaterdag 17 feb. om 20:30

Kot Abra (De oversteek)

Kim Aikman
Podium Mozaïek, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

In Kot Abra belandt het publiek in een game die gespeeld wordt door twee mensen: Professor Esajas en Professor X. Dit spel speelt zich af in de breinen van Wilma en Helmond. Wilma en Helmond leven in 1975, vlak voor de onafhankelijkheid van Suriname. Het doel van het spel is om Wilma en Helmond op verschillende, cruciale momenten een andere keus te laten maken, om zo het lot van Suriname te veranderen.

Professor Esajas zit al 47 jaar vast in deze game, terwijl het voor Professor X haar eerste uurtjes zijn. Ze willen allebei eruit, maar Professor Esajas komt er steeds achter dat welke beslissing Wilma en Helmond ook nemen, het lot bepaald is en het niet te veranderen is.

Rrreuring
Een experiment, onderzoek of complete voorstelling: op RRReuring kan het allemaal. Tijdens het Nieuwe Makers Festival RRReuring presenteert Podium Mozaïek  talentvolle makers. Deze opkomende theatermakers, muzikanten, choreografen, artiesten, kunstenaars, fotografen en storytellers presenteren hun werk in de theaterzaal, studio’s en foyer van Podium Mozaïek.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.