Muziek

Een platform voor experimenten in elk genre

Donderdag 30 mei om 20:30

Sounding Here

Katrien Gaelens, Rachel Beckles, Kotkamp, Magnúsdóttir
WORM, Rotterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Sounding Here is een platform voor experimenten in elk genre en verwelkomt allerlei soorten geluidswerelden, samengesteld door Christine Cornwell. Stap in het onbekende en wees getuige van springlevende kunst en performances!

Catching My Breath
Katrien Gaelens – fluiten

We ademen allemaal, wel 20.000 keer per dag. Gelukkig meestal onbewust, maar soms stokt je adem, raak je buiten adem of hyperventileer je. Katrien Gaelens onderzoekt de woordenschat van de ademhaling en experimenteert met de klank- en uitvoeringsmogelijkheden van het ademen op fluiten.

Resounding Oceans
Rachel Beckles Willson – composer, performer
 
In Resounding Oceans ontwikkelt Rachel Beckles Willson een oceanische akoestische omgeving die ze onder steeds meer verontrustende sonische stress zet. Ze vraagt zichzelf af hoe we zouden willen leven als we elke dag naar onze oceaanverwanten zouden luisteren en hoe we zouden kunnen ‘luisteren’ met de wereld.

Ruben Kotkamp + Áslaug Magnúsdóttir
Ruben Kotkamp – electronics
Áslaug Magnúsdóttir – electronics 

Enkele jaren na hun ontmoeting op de Sibelius Academie in Helsinki besloten Ruben Kotkamp en Áslaug Magnúsdóttir samen te werken na een overhaaste reünie in Parijs. Het resultaat ontstaat in een bewolkte ruimte tussen spectrale muziek, gedeconstrueerde pop, nordic folk en harde noise.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.