Muziek

Experimentele muzikale landschappen, intieme geluiden en improvisatie

Donderdag 28 mrt. om 20:00

Space Impro

Raphael Vanoli, Novelo Vago, PONGA, DJ Tim Parsnip, Jacob Maskell-Key
Sexyland World, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Jacob Maskell-Key & Raphael vanoli
Gitarist/bassist Raphael Vanoli en de multidisciplinaire muzikant Jacob Maskell-Key hebben het afgelopen jaar samen geëxperimenteerd met hun respectievelijke geeky hybride elektronische opstellingen. Met een album op komst, wordt dit hun eerste liveshow ooit als duo!

Novelo Vago
Novelo Vago is een garageband voor hedendaagse muziek: ze schrijven hun eigen stukken, repeteren ze nauwelijks, en de belangrijkste reden waarom ze nog steeds samen spelen is omdat ze al meer dan 10 jaar vrienden zijn. De band maakt muziek met speelgoedinstrumenten, kleine percussie-instrumenten, instrumenten die officieel niet in de categorie speelgoed vallen maar wel degelijk speelgoed zijn, en seksspeeltjes.

PONGA
Geworteld in vrije improvisatie, is de muziek van PONGA een samensmelting van composities, aanstekelijke grooves en uniek vormgegeven melodieën. Door middel van experimenten en vrij spel schakelt elk lid naadloos over tussen percussieve, melodische en harmonische rollen, wat resulteert in een eclectische uitvoering die een veelheid aan muziekstijlen omarmt - van soundscapes tot rock, van jazz tot klassiek en nog veel meer.

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.