Muziek Festival Classique

Het strand als podium

Vrijdag 16 jun. om 19:00

Strandopera Orphée et Eurydice

Light Pavilion | Strand Scheveningen, Scheveningen

Je kunt niet meer reserveren

Een magische ervaring: maak deze fantastische voorstelling mee van dichtbij. Topsolisten en amateurzangers brengen voor jullie op het strand de opera Orphée et Eurydice. Dáár wil je bij zijn!

Yang Yang Cai Curator Muziek

Over dit programma

Strand Scheveningen ter hoogte van Strandweg 9, Den Haag (tussen strandtent Xiringuito en beachclub Copacabana).
-Melden bij kassa op het begin van het terrein

Met de zee als decor, het strand als podium en de natuur als klankuniversum brengen stersolisten en topmusici samen met ruim 100 amateurzangers Strandopera Orphée et Eurydice van Gluck. Voor Festival Classique laat regisseur Nicole Beutler haar licht schijnen over de Franse editie van Glucks opera uit 1774. Arrangeur Marijn van Prooijen maakt een sprankelend nieuw arrangement van de opera die we comprimeren naar een 70 minuten durende speciale stranduitvoering.

Festival Classique
Hét klassieke muziekfestival voor iedereen. Doorbreek de vaste setting van klassieke muziek en laat de concertzalen voor wat ze zijn. Classique bouwt een iconisch festivalterrein midden op het strand van Scheveningen en laat het zand, de wind en de zon doorklinken in de muziek. Geniet van een spannende maar toegankelijke selectie klassieke acts en crossovers
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.