Muziek Holland Festival

Onverschrokken en feministisch concert

Vrijdag 23 jun. om 20:30

Tenebris Suspira Naturae

Johanna Constantine, Kembra Pfahler
Muziekgebouw, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

De toekomst is vrouwelijk! Wil je weten waarom? Dat laten deze geweldige kunstenaars, performers en muzikanten je voelen, zien en beleven in hun poging om te redden wat er te redden valt. Een moetje deze!

Roos Wonders Curator Theater en Dans

Over dit programma

Double-bill van twee performance-kunstenaars die samen met associate artist ANOHNI aan de wieg stonden van het Future Feminism collectief. Ze presenteren dans en muziek, ontstaan in de grensverleggende New Yorkse performancescene.

The Voluptuous Horror of Karen Black presenteert The Way We Are. Een onverschrokken en activistisch concert met fantastische rekwisieten en kostuums, ontworpen door leadzangeres Kembra Pfahler zelf. De songteksten zijn geïnspireerd op de dertien stellingen van Future Feminism.

Performance artist en DJ Johanna Constantine presenteert haar langste werk ooit: Tenebris Suspiria Naturae (‘The Dark Sigh of Nature’). Dit werk met meerdere dansers heeft als thema de worsteling om te overleven in een onvoorspelbare omgeving.

Holland Festival
Het Holland Festival vindt dit jaar voor de 76ste keer plaats door heel Amsterdam, van de bekende grote zalen tot spannende nieuwe locaties in alle uithoeken van de stad. Bewonder onze interdisciplinaire selectie bomvol wereldwijde allure, spirituele, ruige, activistische en esthetische spektakelstukken.
De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.