Bereik vergroten bij We Are Public

We Are Public is opgericht om meer publiek te genereren voor kunst en cultuur. Wij vinden namelijk dat kunst een veel groter podium verdient. Midden in de samenleving. Met meer publiek en veel maatschappelijke impact. Want de stem van de kunstenaar is essentieel.

Daarom hebben we hard gewerkt aan ons nieuwe platform, waar de focus ligt op inhoudelijke diepgang en gecureerde collecties. Hiermee bieden we een nieuw mediakanaal om vernieuwende makers en grensverleggend programma een goed inhoudelijk podium te bieden.

Door je programma of festival bij de We Are Public achterban onder de aandacht te brengen, boor je een nieuw en relevant publiek aan. Lees verder voor de mogelijkheden of neem direct contact op.

Het bereik van We Are Public

We Are Public is een online platform met een groot en relevant bereik. Het platform trekt maandelijks 25.000 unieke bezoekers, zowel leden als niet-leden. Het platform wordt gebruikt als culturele gids om inspiratie op te doen over relevant programma. Met We Are Public bereik je een cultuur geïnteresseerde en betrokken doelgroep, die openstaat voor nieuwe ervaringen. Vooral online bereiken we een jong publiek. Ruim 75% van de mensen die we bereiken is tussen de 18 - 44 jaar.


Alles weten over ons bereik en doelgroep? Download onze factsheet

Mogelijkheden voor zichtbaarheid

We hebben veel mogelijkheden, binnen én buiten ons platform, voor extra zichtbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan redactionele content op onze website, een eigen landingspagina, banners, highlights, social media campagnes of mailings richting al onze leden.

Focus Partner We Are Public

Wil jij een langdurige samenwerking? Als Focus Partner van We Are Public partner wordt je écht onderdeel van het We Are Public platform en krijg je het hele jaar door de focus op je organisatie, je makers en je programma. We gaan er alles aan doen om je instelling, festival of programma in de schijnwerpers te zetten. Wij bieden de mogelijkheid om je extra uit te lichten op ons platform én daarbuiten.

Kom erachter wat We Are Public voor jou als Focus Partner kan betekenen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Loyaliteitsprogramma We Are Public

Binnen We Are Public bieden we een loyaliteitsprogramma aan onze leden, waarin we bijzondere kunstenaars, instellingen of merken uitlichten; We Are Public Benefits. Dit is voor onze partners een extra communicatiekanaal waarin bijzondere acties of mooie kortingen gecommuniceerd kunnen worden richting onze leden. We promoten deze in onze mailings, socials en op de website. No-strings attached.

Ontdek wat We Are Public voor jou als partner kan betekenen