Film, Dans Cinedans

Intiem portret van een kwetsbare man

Vrijdag 24 mrt. om 21:30

Easy Tiger

Karel Tuytschaever
Eye, Amsterdam

Je kunt niet meer reserveren

Over dit programma

Tijdens een onverwacht moment in een sessie met een cliënt, wordt een psycholoog geconfronteerd met zijn eigen innerlijke wereld. Onweerstaanbare verlangens naar zijn mannelijke cliënt komen naar het oppervlak drijven. Hun onderlinge band wordt de enige manier voor hem om erachter te komen wie hij werkelijk is. Easy Tiger is een intiem portret van een kwetsbare man tijdens een ware en onoverkomelijke romance.

Danser en regisseur Karel Tuytschaever onderzoekt met een gevoelige blik hoe het medium film kan worden herdacht en worden ingezet om lichamelijkheid als narratief voor de lens te plaatsten - en hoe hetzelfde audiovisuele werk een vergelijkbare ervaring kan opleveren voor zowel horende als niet-horende kijkers.

Cinedans FEST
Cinedans brengt weer de mooiste dansfilms naar het grote scherm. Korte films van talenten die op het punt van doorbreken staan en meer gevestigde namen met een focus op het werk van grootheden als Jiří Kyliàn en Pina Bausch. Dompel je onder in de rijke programmering van dit unieke festival!

Bekijk de trailer

De We Are Public-pas

Wil je naar dit programma?

Als je lid wordt van We Are Public krijg je onbeperkt toegang tot alle programma's op ons platform.